Norsk julemat
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Norsk julemat
Medansvarlig
Språk
  • Språk: nob.
Hylleplassering
  • q641.568 S
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 2006
Noter
  • Ønsker du oppskrifter på god, tradisjonsrik julekost, men vil i tillegg vite mer om hvordan julemattradisjonene har utviklet seg i Norge? Da er kanskje dette boken for deg. Kari-Bjørg Vold Halvorsen fra Norsk Folkemuseum forteller innledningsvis om de mangfoldige julemattradisjonene som har eksistert i Norge, fra det gamle bondesamfunnets og brogerskapets matskikker med lokale varianter frem til vår tids moderne julematskikker. Aase Strømstad gir deg oppskriftene på julens bakverk, kjøtt- og fiskeretter, desserter, julegodter og -drikke. Oppskrifter på julemat fra de øvrige nordiske landene presenteres i et eget kapittel.
ISBN
  • 82-04-10996-2
  • 978-82-04-10996-5
Tilgjengelige
  • 3/3
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am a22     uc 4500
*00152140
*00520211220135108.0
*007t|
*008      b||||||||xx ||||e     |||||1 nob|d
*019  $bl
*020  $a82-04-10996-2$qib.$cNkr 227.00
*020  $a978-82-04-10996-5
*035  $a(BIBBI)0172892
*082 4$qNO-OsBA$a641.568$25
*096  $aq641.568 S
*1001 $aStrømstad, Aase$d1931-$jn.
*24510$aNorsk julemat$cAase Strømstad ; innledning av Kari-Bjørg Vold Halvorsen ; foto: Mona Gundersen og Astrid Hals
*260  $a[Oslo]$bDamm$c2006
*300  $a162 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aØnsker du oppskrifter på god, tradisjonsrik julekost, men vil i tillegg vite mer om hvordan julemattradisjonene har utviklet seg i Norge? Da er kanskje dette boken for deg. Kari-Bjørg Vold Halvorsen fra Norsk Folkemuseum forteller innledningsvis om de mangfoldige julemattradisjonene som har eksistert i Norge, fra det gamle bondesamfunnets og brogerskapets matskikker med lokale varianter frem til vår tids moderne julematskikker. Aase Strømstad gir deg oppskriftene på julens bakverk, kjøtt- og fiskeretter, desserter, julegodter og -drikke. Oppskrifter på julemat fra de øvrige nordiske landene presenteres i et eget kapittel.
*65017$aJulemat$gmatlaging$2BS
*700  $aGundersen, Mona$efotograf$4pht$jn.
*700  $aHals, Astrid$efotograf$4pht$jn.
*830 0$aLevende norske tradisjoner
*950  $aMatlaging$xJul$zJulemat$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Ulstein bibliotekq641.568 S
Ex1Tilgjengelig Herøy folkebibliotekJUL q641.568 S
Ex1Tilgjengelig Sande bibliotekJul - Vaksne - Fagbøker 641.568 S