Spekemat
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Spekemat
Medansvarlig
Språk
  • Språk: nob.
Hylleplassering
  • q641.4 R
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 2004
ISBN
  • 82-496-0755-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am a22     uc 4500
*00140058
*00520211220135145.0
*007t|
*008040903b||||||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a82-496-0755-4
*020  $qib.
*035  $a(BIBBI)0146770
*082  $a641.4$25
*082 4$qNO-OsBA$a641.66$25
*090  $bq$c641.4$dR
*1001 $aRiddervold, Astri$d1925-$jn.
*24510$aSpekemat$cAstri Riddervold ; Per Berg m.fl.
*250  $a2. rev. utg.
*260  $a[Oslo]$bDamm$c2004
*300  $a178 s.$bill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500  $a1. utg.: Teknologisk forl., 1993 med tittel: Konservering av m at
*5058 $aBibliografi: s. 173-175
*65014$aMatvarer$xKonservering$ghusstell
*65027$aSpekemat$gmatlaging$2BS
*700  $aBerg, Per$emedarbeider$4ctb$jn.
*830 0$aLevende norske tradisjoner
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Herøy folkebibliotekVaksne - Fagbøker - Mat og drikke 641.4 RID