Basic glutenfri baking
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Basic glutenfri baking
Medansvarlig
Språk
  • Språk: nob.
Hylleplassering
  • 641.815 S
Klassifikasjon
Emne
År
  • cop. 2015
Noter
  • I denne boka finner du tips om og oppskrifter på glutenfri bakst av ulike slag: brød og rundstykker, pizza og søt bakst som kaker og muffins. Mona Sæland er klinisk ernæringsfysiolog med doktorgrad i ernæring. Hun har tidligere skrevet boken "Bak med spelt" (2006).
ISBN
  • 978-82-8220-138-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00000910 am a2200217uc 4500
*001101579
*00520211220134904.0
*007t|
*008      b||||||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-8220-138-4$qib.$cNkr 299.00
*035  $a(BIBBI)0436770
*082 4$qNO-OsBA$a641.815$25
*090  $c641.815$dS
*1001 $aSæland, Mone Eli$jn.
*24510$aBasic glutenfri baking$cMone Sæland & Jon Marius Nilsson
*260  $a[Oslo]$bArneberg$ccop. 2015
*300  $a98 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aI denne boka finner du tips om og oppskrifter på glutenfri bakst av ulike slag: brød og rundstykker, pizza og søt bakst som kaker og muffins. Mona Sæland er klinisk ernæringsfysiolog med doktorgrad i ernæring. Hun har tidligere skrevet boken "Bak med spelt" (2006).
*65017$aBaking$xGlutenfri kost$2BS
*700  $aNilsson, Jon Marius$d1982-$efotograf$4pht$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Herøy folkebibliotekMat og drikke 641.815 S